Digitala möten – hur gör man?

Har du funderat på att hålla dina möten digitalt istället för fysiskt? I skrivande stund finns det många skäl till att man kanske inte bör hålla alla sina möten fysiskt utan samla de intressenter, man behöver ha möten med, på olika platser och ändå komma i kontakt med dem. 

Hur gör man? Behöver man alltid vår hjälp? Kan du hålla din föreläsning precis som planerat eller behöver du ställa om och göra något annorlunda? 

Hur genomför du enkla videomöten?

Detta kanske du redan har koll på? Det går enkelt idag att koppla upp sig med tjänster som Google Hangouts, Microsoft Team eller Skype. De första två kanske lämpar sig bäst för telefonmöten där du själv kan dela din egen skärm och visa olika innehåll. Detta fungerar bra i mindre sammanhang där alla har möjlighet att prata och det kanske bara krävs en laptop. 

Behöver du hjälp med detta? Hör av dig till oss så kan vi referera dig vidare till rätt företag. 

Hur genomför du större möten eller seminarium?

Har du ett möte/seminarium/föreläsning som är lite större och där du kanske behöver en powerpoint, vill ha bättre ljud på den som talar eller är i behov av riktigt bra videokvalité för de som tittar. Då kan vi hjälpa dig. Vi har möjlighet att sända på samma plattformar som du vanligtvis använder men göra det med en professionell produktion. Produktionen i sig behöver inte vara stor men du vill ändå ha det lilla extra och behöver hjälp med uppsättning och vilka kanaler du ska synas på, då är du välkommen till Watermark. 

 

Boka en gratis konsultation!

 Kul att du kommit ända hit ner! Det kanske är dags att ta en titt i kalendern och boka ett möte för att se vad vi kan hjälpa dig med. 

Viktor Rommedahl
Creative director
0733-30 40 05
viktor@watermark.se

 

David Sturesson
Creative Director
david@watermark.se

 

Tim Palmqvist
Kundansvarig/Producent
0704-18 89 01
tim@watermark.se

 

Hitta hit

Watermark Media Lab
Port Anders Gata 9
722 12 Västerås

Vägbeskrivning