ROLF Digitalt Seminarium

ROLF Digitalt Seminarium

Vi har bjudit in Per Schlingmann som kommer att prata om vinsterna som det för med sig och vad spaningen säger, måste till för att organisationen ska behålla och samtidigt utveckla talangerna tillsammans med er. Per Schlingmann är författare, föreläsare och rådgivare med lång erfarenhet inom både politik och näringsliv. Per är en av Skandinaviens mest framgångsrika talare, kommunikatörer och strateger. Med en enastående kombination av att leda genom radikal förändring och att utveckla nya sätt att kommunicera på navigerar Per sina lyssnare genom framtiden.

Annika Holm Sundström, HR Direktör på Rusta, pratar om hur de får sina medarbetare att reflektera regelbundet för att driva en stark kultur och utveckling.

Åsa Gabrielsson, Vice President R&D, Underground Division på Epiroc berättar hur hon med sin ledningsgrupp och organisation reflekterar aktivt och arbetar med handlingsplaner utifrån Epirocs kärnvärden.

Marie Bellö, HR Direktör Dellner Group, berättar hur de i deras globala tillväxtresa startat från ingenting och vill driva utveckling mot mål, skapa gemensam kultur och ledarskap

Plats: B26 Port Anders gata 9 Västerås (eller digitalt)

Dag: Tisdag 9/5

Tid: 15.00-18.00