Vi är Watermark

Watermark Media Lab nystartade 2018 med en dröm om att få arbeta med videoproduktion i en större skala. Idag arbetar vi med två områden, videoproduktion och digitala event med drivkraften att få lyfta fram företag genom att skapa kommunikation som engagerar.

Vi gillar att berätta stories

När vi inleder ett projekt börjar vi med att leta upp det som vi anser är unikt eller sticker ut när det gäller företaget. Det kan vara en produkt, ett projekt i sig men vi tror att det finns något unikt hos varje kund vi möter – något de är riktigt bra på, något som gör att de sticker ut från mängden. När vi har hittat det gräver vi lite djupare och jobbar på att lyfta fram det på ett sätt som gör att betraktaren också känner samma entusiasm som du gör för projektet.

Precis som vi tror att ert företag har något unikt att tillföra marknaden eller samhället, tror vi också att vi har något att tillföra till er. Oavsett om det gäller reklam, företagspresentationer, produktpresentationer eller informationsfilm vill vi lyfta fram det som kopplar med tittarna. Vi är tre vanliga människor som går igång på när alldagliga saker blir extraordinära. Vi är Watermark Media Lab, vi berättar stories.

Vi bygger varumärken

Vi har alltid tyckt att det är spännande med företag och hur en film kan vara med och berätta en story om ett företag. Vi tror också att det finns mer i ett företag än bara produkterna de säljer. Vad är det för värden som driver ett företag? Hur kan vi använda dem för att skapa något som verkligen stärker ett varumärke? Det är frågor som vi ställer oss inför varje projekt. Varför? För att det som driver oss är att lyfta fram företag och passionen som finns bakom dem.

Vi älskar bra stories – låt oss berätta din!

 • Reklamfilm – För företag som vill ha hjälp att synas eller har en produkt som behöver marknadsföras.
 • Företagspresentationer – Hur presenterar du ditt företag? Blir det olika presenterat beroende på vem som håller i presentationen? Hur skulle DU vilja att ditt företag blev presenterat? Att göra en företagspresentation med video säkerställer att du får sagt det som ska bli sagt och att ditt företag blir presenterat likadant varje gång. Vare sig det är på webben eller på konferensen inför publik. Vi har verktygen att hjälpa er. Berätta för oss vad ni värdesätter så omvandlar vi det till rörlig bild och du får möjlighet att göra ett proffsigt intryck var än du kommer.
 • Produktpresentationer – Har du en jättebra produkt som behöver komma ut på marknaden? Eller får du återkommande frågor och behöver ett enkelt sätt att besvara dem på? Då kan du göra en produktpresentation. Utbilda användare i hur din produkt fungerar och visa hur enkelt det kan vara att utföra en service, det är några av användningsområdena för en produktpresentation.
 • Utbildningsfilm – När man vill träna personal, kunder eller allmänheten får man mycket sagt utan att behöver använda onödigt mycket ord. Att beskriva något gör man bäst genom att visa det.
 • Streaming – Är din målgrupp utspridd geografiskt så är streaming en bra metod för att nå och interagera med många på kort tid.

Vår process: 

 1. Koncept – Vi går tillsammans igenom tänkta produktioner och koncept för att få en övergripande bild om vad som ska göras. 
 2. Manus – Manus skrivs på samtliga filmer som utångspunkt för förberedelser och sekvenser som måste komma med när man filmar. 
 3. Förberedelser – Vi planerar scener, dagar och inspelningtid för att göra allt så effektivt som möjligt. 
 4. Produktion – Filmning och ljudupptagning, inläsning av manus. 
 5. Redigering – Redigering av filmat  material och tillägg av grafiska element.
 6. Korrigeringar – Utkasten från produktionerna bollas fram och tillbaka, manus och voice-over spikas och spelas in.
 7. Leverans –  Vi levererar filmerna till önskad plattform. 
 8. Distribution – Något som man ofta inte tittar på är hur materialet ska distribueras. Vi hjälper er med enklare strategier och distribution och hosting för era videoklipp då de inte ska ligga på t.ex YouTube (för att slippa reklam och få möjlighet att anpassa uppspelningen. 

Viktor Rommedahl
VD/Creative director
0733-30 40 05
viktor@watermark.se

 

David Sturesson
Creative Director
david@watermark.se

 

Tim Palmqvist
Kundansvarig/Producent
0704-18 89 01
tim@watermark.se

 

Hitta hit

Watermark Media Lab
Port Anders Gata 9
722 12 Västerås

Vägbeskrivning