Vi hjälper företag synas genom video!

Varför video?
Video är ett enkelt sätt att ta till sig information och uppskattas av många. Det är också enklare med video att förmedla en känsla. Känslor har vi människor också enklare att ta till oss.
 
Vad kan man använda video till?
Video används med fördel på hemsida och sociala medier. På hemsidan kan den hjälpa din kund att förstå produkten eller tjänsten. På sociala medier är den mest till för att väcka ett intresse eller driva trafik till en hemsida eller annons.
 
Vilken video ska man använda?
Animerat eller filmat?
Filmade videor är bra för att förmedla känsla och visa faktiska produkter. Animerade videor kan vara bättre när man behöver förklara koncept, processer eller strukturer.
 
Månadsbetala för leveranser
En video kommer sannolikt inte att lösa alla behov som en kund har med marknadsföringen. Därför kan det vara bättre att satsa på flera kortare videoklipp istället. Då har man möjlighet att justera budskap till olika målgrupper mm.
 
Det blir också enklare att inte klämma in allt man vill säga i en enda stor videoproduktion. Försöker man få in för mycket information blir det istället kontraproduktivt och man riskerar att intresset för hela videon.

Månadsprenumeration

Om du vill utöka din närvaro i sociala medier, men har svårt med produktionen av innehåll, då kan en månadsprenumeration vara någonting för dig!

  • Max 30 sekunder långa klipp

  • Upp till 4 leverenser/månad

  • Enklare filmer
  • Max 1 Inspelningstillfälle/månad
  • 2 månaders löpande planering för innehåll.
  • Kundportal med material och innehåll.

Här är några exempel på filmer vi producerat

Klicka på bilden för att se filmen.

Customer success story

Utbildningsfilm

Avancerad livesändning

Mässfilm/Hemsida

Mässfilm/Hemsida

Presentationsfilm

Reklamfilm

Reklamfilm

Youtubeavsnitt

Reklam/Event promo

Reklamfilm