Kreativa videoproduktioner

Videoproduktion – film
som berättar din historia

Vi hjälper dig att förmedla ditt budskap i form av videofilmer som går att använda och återanvända i flera olika kanaler. Vi jobbar både direkt med dig som är marknads- eller informationsansvarig och med reklambyråer som behöver en videoproduktionspartner.

Förmedla ditt budskap lätt och effektivt med video

Film och video berör flera av våra sinnen samtidigt och lämpar sig extra bra för att skapa en känsla av närvaro och närhet. En film kan laddas med känslor och stämningar eller förmedla information på ett sätt som är lättare att ta till sig än stillbilder eller långa textmassor.

All statistik från digital marknadsföring visar att video attraherar vår uppmärksamhet på ett sätt som effektivt ökar spridningen och engagemanget kring ditt budskap.

Videoproduktion med känsla och engagemang

Vi älskar film! Vi tycker att varje produktion vi levererar ska vara så bra att du med stolthet kan visa upp din nya film. Vill du ha en riktig lågprisproduktion får du därför söka dig någon annanstans. Samtidigt är långa produktionsprocesser med massor av administration och mötestid kanske inte riktigt vår grej heller.

Vi är ett snabbrörligt team som föredrar att jobba flexibelt och utan stora overheadkostnader. Hos oss står hantverket i fokus och om det behövs kan det gå snabbt från idé till färdig produktion.

 

Filmproduktion anpassad för multipla kanaler

Vi anpassar din film så att den passar i mer än ett sammanhang eller kanal:

  • Fullängdsfilm till hemsida, mässor och Youtube/Vimeo.

  • Kortare klipp till sociala medier.
  • Målgruppsanpassade filmversioner från samma grundmaterial.
  • Individuellt förpackade filmer som innehållsdelar till din content marketing.
  • Vi maximerar det möjliga användningsområdet för din videoproduktion.

Företagsfilm

Det är effektivt att presentera företaget med hjälp av en video. Det är nästan som att dina tittare är på plats och får träffa VD:n eller besöka er produktionsanläggning. Företagsfilm passar nästan alla företag. Har du en egen grundidé utvecklar vi den gärna tillsammans!

Informationsvideo

Du kan använda video både för att informera brett om verksamheten i din organisation eller när många behöver samma information, men efterfrågar den vid olika tillfällen. Informationsvideo passar till exempel samhällsnyttiga verksamheter eller för internkommunikation på större företag.

Produktpresentation

En film är ett utmärkt sätt att introducera en ny produkt eller en komplex lösning för din målgrupp. Med video är det lätt att förmedla känslan kring en produkt och att lyfta fram viktiga detaljer och säljargument. Med film kan du effektivt nå fler än du kan genom enbart personliga möten och produktdemonstrationer.

Rekryteringsfilm

En film som beskriver ditt företag som arbetsplats hjälper dig att attrahera rätt typ av kandidater till lediga tjänster. Här kan till exempel du välja att göra flera filmer som anpassas för olika expertområden där du har ett återkommande rekryteringsbehov. Vi hjälper dig använda video i din employer branding!

Därför ska du använda video i din marknadsföring

  • 93% av företagen som använt video för marknadsföring i sociala medier säger att de fått nya kunder.

  • 42% säger att deras kundtjänstärenden har minskat till följd av att de publicerat videofilmer.

  • 83% av de som använt sig av Youtube säger att det har varit framgångsrikt för dem.

  • 95% upplever att förståelsen för deras produkter har ökat efter användandet av videomarknadsföring.
  • 99% säger att de kommer att fortsätta använda sig av video.

Vill du spela in en film?

Kontakta mig så berättar jag hur du lyckas med din inspelning!

Viktor Rommedahl
VD / Video Producer
Viktor@watermark.se
0733304005

Läs också

LIVESTREAMING

Direktsänd ditt event på webben!
Vi hjälper dig med förberedelser,
teknik och genomförande.

HYBRIDEVENT

Så ger du en bra upplevelse
både till de som deltar på plats
och de som deltar online.